Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیمان حائری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در نتیجه کشت گیاه دارویی رازیانه برای حدود ۵۰ نفر در شهرستان خدابنده اشتغالزایی شده است. 

وی با بیان اینکه تغییر الگوی کشت به سمت محصولات کم آب بر به دلیل وجود خشکسالی های اخیر یکی از نیازهای اساسی شهرستان خدابنده است، اظهار داشت: در همین راستا کشت گیاهان کم آب بر و با نیاز آبی پایین ضرورت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حائری ادامه داد: گیاه دارویی رازیانه از جمله گیاهانی است که باعث اصلاح ساختار خاک شده و در تناوب با غلات(گندم و جو) به عنوان گیاه دارویی و صنعتی استفاده می شود.

وی افزود: رازیانه گیاهی از خانواده چتریان با ساقه های قائم و استوانه ای به ارتفاع ۱۵۰ تا ۲۰۰ سانتیمتر و برگ های سبز تیره ،گل های کوچک و زرد در انتهای ساقه قرار دارد. میوه آن دوکی شکل به طول ۶ تا ۱۰ میلی متر به رنگ سبز یا قهوه ای روشن است. 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خدابنده گفت: این گیاه در خاکهای شنی لومی و در دمای ۳ تا ۱۶ درجه رشد مناسبی دارد. زمان کاشت این گیاه در شهرستان خدابنده اواخر فروردین تا اردیبهشت ماه است و از آنجا که قوه رویشی مناسبی دارد به صورت کشت مستقیم انجام می شود. این گیاه دارویی دارای طبع گرم و خشک ،حاوی آهن، فسفر، کلسیم، منیزیم، منگنز، روی و ویتامین K است و به حفظ استخوان‌ها کمک می‌کند و از عرقیجات آن هم استفاده می کنند.

حائری اظهار داشت: زمان برداشت این محصول با توجه به شرایط آب و هوایی و رسیدگی آن، از اواخر شهریورآغاز و تا اوایل مهر ماه ادامه دارد. برداشت این محصول با دست و توسط کارگر انجام وسپس توسط کمباین کوبیده شده و بعد از خشک شدن آماده ارسال به بازار می شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خدابنده گفت: امسال نزدیک به ۱۰۰ هکتار گیاهان دارویی متنوع در سطح این شهرستان کشت شده که از لحاظ تنوع، رتبه نخست و از نظر سطح کشت، جزو سه شهرستان برتر استان است.

وی اظهار داشت: عمده گیاهان دارویی کشت شده در این شهرستان شامل رازیانه،  فیسالیس، کیوانو، کدو دورنگ، کدو ستاره ای، بادمجان توگا، زعفران، گل محمدی، بادرنجبویه، خرفه و نعنا فلفلی است. 

برچسب‌ها گیاهان دارویی خدابنده زنجان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گیاهان دارویی خدابنده زنجان گیاهان دارویی خدابنده زنجان شهرستان خدابنده گیاه دارویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۱۴۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۶ هزار میلیارد تومانی تفکیک پسماند در تهران!

علی خضریان درباره معضل کارگاه‌های غیرمجاز تفکیک پسماند در اراضی کشاورزی ری، اظهار داشت: موضوع ساماندهی تفکیک زباله را بار‌ها از شهردار تهران و استاندار تهران پیگیری کردم، زیرا که در صورت اجرای طرح جمع‌آوری و تفکیک پسماند از مبدأ، مشکل انتقال پسماند به روستا‌های ری برطرف خواهد شد.

به گزارش تسنیم، وی با بیان اینکه پسماند تهران موضوعی پیچیده، حساس و متکثر است، افزود: یکی از دلایل اصلی معضل پسماند رانت و فسادی است که پشت مافیا پسماند وجود دارد.

نماینده مردم تهران در ادامه گفت: در حال حاضر شرکت‌های خصوصی، پیمانکارها، واسطه‌ها و برخی مدیران شهرداری سالانه در حدود ۶ هزار میلیارد تومان از محل تفکیک پسماند درآمد کسب می‌کنند.

خضریان با بیان اینکه باند بزرگی در حوزه پسماند تهران وجود داد که می‌بایست در خصوص آن تصمیم‌گیری ملی انجام شود، تصریح کرد: در شهرداری عوامل ذی‌نفعی حضور دارند که اجازه نمی‌دهند معضل پسماند حل شود و یا MRF در تهران راه‌اندازی شود، زیرا که با راه‌اندازی این طرح درآمد کلانی از دست مافیا خارج می‌شود.

وی تأکید کرد: براساس شواهد موجود، چون برخی مدیران میانی شهرداری در این موضوع ذینفع هستند، هیچ‌گاه تصمیم‌گیری اساسی در این موضوع انجام نمی‌گیرد.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در ادامه گفت: در مقطعی اعلام شد که شهرداری قصد اجرای تفکیک پسماند در مبدأ و جمع‌آوری پسماند به شیوه MRF را در شهر تهران دارد، اما طرح شکست خورد و تعطیل شد، در صورتی که اگر اصولی و دقیق اجرایی می‌شد، دیگر معضل تفکیک پلاستیک در اراضی کشاورزی ری را شاهد نبودیم.

وی افزود: در طرح MRF، شهر تهران به ۸ پهنه تقسیم می‌شد و در هر پهنه نیاز به مرکز کوچکی برای تفکیک سطحی وجود داشت که در نهایت پسماند ورودی به آرادکوه نیز تفکیک شده و کاهش یافته به این منطقه منتقل می‌شد.

خضریان در پایان خاطرنشان کرد: در حال حاضر تفکیک زباله در مبدأ در استان اصفهان به صورت بسیار موفق اجرایی شده که کمکی نیز برای اقتصاد خانواده‌ها محسوب می‌شود، اما در تهران دست‌های پشت پرده‌ای در کار است که اجازه به ثمر رسیدن این طرح را نمی‌دهد.

دیگر خبرها

  • درآمد ۶ هزار میلیارد تومانی تفکیک پسماند در تهران!
  • کشف راه‌حل پرورش گیاهان در سیاره سرخ
  • ادغام ادویه و داروی گیاهی برای تجربه یک طعم تازه
  • توسعه زنجیره ارزش ماهیان سردآبی در چهارمحال و بختیاری
  • ایران رتبه چهارم علم گیاهان دارویی و طب سنتی دنیا
  • ایران در رتبه چهارم تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • رتبه چهارم ایران در تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • آموزش مهارت های کشاورزی به دانش آموزان آبادانی
  • برداشت ۳۲۰ تن گیاهان دارویی از مزارع نهاوند برای نخستین‌بار
  • گیاهان مفید برای رشد و تقویت مو‌های نازک