Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-08@16:59:03 GMT

تاثیر رازیانه در درمان عفونت کرونا

تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۲۸۲۵۸

تیمی از دانشمندان استرالیایی در تازه‌ترین مطالعات خود دریافتند گیاه رازیانه تاثیر قابل توجهی در درمان عفونت ناشی از کووید-۱۹ دارد. ناطقان: به نقل از مدیکال اکسپرس، دانه‌های گیاهی به نام  Nigella sativa معروف به تیموکینون، قرن‌ها به عنوان داروی سنتی برای بیماری‌های متعدد پزشکی از جمله التهاب و عفونت‌ها مورد استفاده قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون اولین مقاله مروری تحقیقاتی استرالیا نشان داده است که می‌توان از آن برای درمان کووید-۱۹ استفاده کرد.

شواهد فزاینده‌ای از مطالعات مدل سازی وجود دارد که نشان می‌دهد تیموکینون، یک ماده فعال Nigella sativa که بیشتر به عنوان گل رازیانه شناخته می‌شود، می‌تواند به پروتئین سنبله ویروس کووید-۱۹ بچسبد و از ایجاد عفونت ریه جلوگیری کند.

پروفسور کانیز فاطیما شاد، نویسنده اصلی مقاله مروری جامع اخیر در داروسازی و فیزیولوژی بالینی و تجربی، گفت: همچنین ممکن است طوفان «سیتوکین» را تحت تاثیر قرار دهد که بر بیماران جدی که با کووید-۱۹ بستری هستند تاثیر می‌گذارد.

تیموکینون به طور گسترده در آزمایشگاه‌ها، از جمله روی حیوانات مورد مطالعه قرار گرفته است. این مطالعات نشان داده است که تیموکینون می‌تواند با جلوگیری از انتشار مواد شیمیایی پیش التهابی مانند اینترلوکین‌ها، سیستم ایمنی بدن ما را به خوبی کنترل کند.

این به تیموکینون نقش بالقوه‌ای برای درمان بیماری‌های آلرژیک مانند آسم، اگزما، بیماری‌های آرتریت از جمله روماتوئید و آرتروز و حتی احتمالا مولتیپل اسکلروزیس می‌دهد.

مقاله مروری مکانیسم‌های عملکرد Nigella sativa و تیموکینون و چگونگی عملکرد درمانی آن‌ها در آینده برای عفونت کووید-۱۹ امیدها را افزایش می‌دهد. موانع زیادی برای توسعه گیاه Nigella sativa به عنوان یک عامل درمانی به دلیل جذب ضعیف طبیعی دستگاه گوارش وجود دارد. پیشرفت‌های دارویی مانند فناوری نانو این شانس را پیدا کرده است که بتواند از این مانع عبور کرده و از آن به عنوان داروی خوراکی موثر استفاده کند.

دکتر ویسام سوبرا، نویسنده دیگر مقاله، می‌گوید: علاوه بر این، این دارو اخیرا با موفقیت به عنوان اسپری بینی و خمیر موضعی به بیماران داده شده است.

ثابت شده است که Nigella sativa در درمان فشار خون بالا، کلسترول بالا و دیابت نیز موثر است. به عنوان یک درمان ضد التهابی، Nigella sativa همچنین به بیماران مبتلا به رینیت آلرژیک و سینوزیت، اگزما، آرتروز و صرع دوران کودکی کمک می‌کند؛ همچنین ثابت شده است که Nigella sativa در محیط آزمایشگاهی در از بین بردن باکتری‌هایی مانند استافیلوکوکوس اورئوس موثر است که در صورت ورود به پوست طیف وسیعی از عفونت‌های خفیف تا شدید و ویروس‌هایی از جمله آنفلوآنزا را ایجاد می‌کند.

پروفسور دنیس کورداتو یکی دیگر از در محققان این مطالعه نیز می‌گوید: مقاله مروری بینشی راجع به یک محصول طبیعی ارائه می‌دهد که بیش از هزار سال است به عنوان یک داروی سنتی مورد استفاده قرار می‌گیرد و ممکن است سرانجام مورد توجه قرار گیرد.

این مطالعه نقش تیموکینون یکی از اجزای اصلی گیاه Nigella sativa در درمان بیماری‌های التهابی و عفونی، اخیرا در مجله Clinical and Experimental Pharmacology and Physiology منتشر شده است. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: رازیانه ، درمان ، عقونت کرونا

منبع: ناطقان

کلیدواژه: رازیانه درمان مقاله مروری کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۲۸۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، قبلا این داروساز انگلیسی- سوئدی مجوز بازاریابی واکسنی به نام Vaxzevria را در اتحادیه اروپا پس داده است. مجوز مذکور تاییدیه ای برای بازاریابی دارو در کشورهای عضو اتحادیه اروپا است و این شرکت اعلام کرده بود دلیل پس دادن مجوز نیز اشباع بازار با واکسن های به روز رسانی شده برای مقابله با شاخه های جدید ویروس کرونا است.

درخواست جمع آوری واکسن از اتحادیه اروپا در ۵ مارس سال جاری میلادی ثبت شده و از هفتم ماه می( دیروز) نیز اجرایی شده است. آسترازنکا در بیانیه ای اعلام کرد: از آنجا که نسخه های متعددی از واکسن های کووید۱۹ توسعه یافته اند، در بازار مازاد واکسن وجود دارد.

این شرکت اخیرا اعتراف کرد یکی از واکسن های آن به نام کووید شیلد ممکن است در مواردی نادر به ایجاد لخته خونی و کاهش پلاکت های خون منجر شود.

البته پس از آنکه شکایتی دسته جمعی از این شرکت در انگلیس ثبت شد، آسترازنکا به این عارضه جانبی اعتراف کرد. در شکایت ثبت شده، آمده بود واکسن به مرگ و میر و جراحت هایی منجر می شود و شاکیان خواستار حدود ۱۰۰ میلیون پوند غرامت برای ۵۰ قربانی شده بودند.

کد خبر 6100113 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • درد زیر بغل نشانه چیست؟
  • توسعه ریز داروی ایرانی برای درمان عفونت های قارچی ناخن
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • عفونت‌های باکتریال و ویروسی پوست در ورزشکاران
  • دم گیلاس؛ معجونی شفابخش برای درمان بیماری‌ها
  • تغییر رنگ ادرار، بوی ادرار و ظاهر ادرار نشانه چیست؟
  • دم گیلاس ؛ معجونی شفابخش برای درمان بیماری‌ها
  • آشنایی با روش‌های درمان زخم بستر در منزل
  • این میوه خوشمزه هم کبد چرب را درمان می‌کند هم باعث طول عمر می‌شود