Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-08@08:40:57 GMT

خواص رازیانه برای زنان

تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۸۷۰۰۵

خواص رازیانه برای زنان

یکی از گیاهانی که متخصصین طب سنتی به زنان پیشنهاد می‌‌کنند که از آن استفاده کنند، گیاه رازیانه است. رازیانه یکی از گیاهان دارویی مفید بوده که برای درمان بسیاری از بیماری‌ها و مشکلات زنان موثر است. ناطقان:  رازیانه از جمله گیاهان دارویی است که طبع گرم و خشکی دارد. به دلیل اینکه این گیان بسیار گرم است، در طب سنتی ایران، از آن  به عنوان ضدبلغم و صفرا یاد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لذا در هنگام استفاده باید همراه با مسهل‌هایی سنکجبین و عسل استفاده شودکه حرارت گیاه را کم کند.




قسمت‌های مورد استفاده رازیانه عبارتند از: بذر، برگ و ریشه. مقدار مصرف روزانه رازیانه. در طب سنتی ایرانی مصرف روزانه   ۵ گرم یا یک تا سه استکان عرق آن توصیه می‌شود و برای اینکه مصرف آن موثر باشد و  خواص درمانی خود را به جای بگذارد، حداکثر ۴۰ روز زمان نیاز دارد.

فواید رازیانه

رازیانه خواص هورمونی دارد و برای بیش از ۹۰ درصد از خانم‌ها تجویز می‌شود.چراکه در ترکیب آن، استروژن (هورمون زنانه) بالایی پیدا می‌شود. به همین دلیل باعث افزایش شیر شده و بهترین درمان برای قطع قاعدگی است. یکی دیگر از خواص رازیانه ضد چاقی بودن آن است، همچنین التهاب‌های واژن و علائم یائسگی مثل گرگرفتگی را برطرف می‌کند. علاوه بر این اگر با گل گاوزبان صرف شود، قاعده‌آور است به این صورت که قطع قاعدگی را متوقف می‌کند.
بیشتر بخوانید:

    تاثیر ورزش بر زنان چاق مبتلا به سرطان پستان
    توصیه‌های کرونایی به زنان باردار

تاثیر رازیانه بر روی پوست

رازیانه برای پوست  هم خواص بیشماری دارد. به عنوان مثال برای ورم پلک و چین و چروک پوست مفید است که البته باید به صورت پماد مصرف شود. بدین صورت که باید بذر رازیانه را جوشانده و یا پودر کرد و سپس آن را داخل کُلد کرم ریخت و به صورت کرم به پوست مالید. کُلدکرم یک کرم پایه است که درد داروخانه‌ها موجود است.

رازیانه به شکل ضماد برای از بین بردن موهای زائد بسیار مناسب است. برای این کار، پودر بذر رازیانه را با یک نوع روغن (مثل روغن زیتون یا روغن بادام) مخلوط شود و به صورت ماسک روی صورت گذاشته شود. این ماسک باعث روشن شدن و شفاف شدن پوست می‌شود.

ضد سکسکه

رازیانه خواص فراوانی برای کلیه دارد و همراه با کاکل ذرت باعث دفع سنگ‌های کلیوی می‌شود. اگر فردی که مبتلا به سنگ کلیه (کوچکتر از ۵ میلی‌متر) است، روزی ۴ تا ۵ مرتبه بذر رازیانه و کاکل ذرت را بجوشاند و میل کند، سنگ‌ها دفع خواهد شد.

علاوه براین ریشه این گیاه نیز باعث برطرف شدن مشکلات کلیوی می‌شود.

یکی از معجزه‌آساترین خواص رازیانه تقویت دید چشم است. به این ترتیب که عرق رازیانه جوشانده شود تا استریل شود و از وجود هر نوع میکروب یا عفونت پاک شود. سپس آن را داخل قطره‌چکان ریخته و چند قطره در داخل چشم ریخته شود. روزی چند قطره (صبح، ظهر و شب) باعث افزایش نورچشم، کاهش التهابات چشم (مثل قرمزی) و کاهش خطر ابتلا به آب‌مروارید می‌شود. رازیانه همچنین برای درمان التهاب پلک‌ها و درمان شب‌کوری بسیار مفید است.

علاوه براین برای جلوگیری از بدبویی دهان و درمان گلو‌درد نیز می‌توان رازیانه را قِرقِره کرد و یا بذر آن را داخل دهان گذاشت و چند دقیقه جوید.

زنان باردار با صرف رازیانه به زیباتر شدن نوزاد کمک می‌کنند.همچنین رازیانه احتمال اینکه فرزند دختر باشد را نیز افزایش می‌دهد، به این ترتیب که به تعیین جنسیت جنین نیز کمک می‌کند.

مضرات رازیانه

مصرف بیش از حد رازیانه، احتمال آلرژی‌های پوستی را افزایش می‌دهد. علاوه بر این، افرادی که ناراحتی‌های تنفسی دارند نیز باید مراقب باشند؛ زیرا ممکن است با تنفس و یا مصرف گیاه دچار حمله‌های آسم شوند. از دیگر تاثیرات جانبی رازیانه، احتمال کاهش نیروی جنسی در آقایان و لاغری در خانم‌ها است. علاوه بر این مصرف زیاد از حد آن باعث قطع و یا کاهش شیر در زنان شیرده می‌شود. افراد سردمزاج نیز با خوردن این گیاه ممکن است دچار سردرد شوند.
برچسب ها: رازیانه ، خواص ، ناطقان ، زنان

منبع: ناطقان

کلیدواژه: رازیانه خواص ناطقان زنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۸۷۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خواص گیاه درمانی و مفید شنگ

در ایران، گیاهی خودرو و بسیار مفید وجود دارد که هم اکنون در فصل رویش آن هستیم. این گیاه نه تنها در آشپزی کاربرد دارد بلکه به عنوان دارو نیز مصرف می‌شود.

به گزارش فرطب، «شنگ»، گیاهی خودرو و مفید از خانواده کاسنیان، از اردیبهشت تا تیر در مناطق کوهستانی ایلام ایران می‌روید. با فرا رسیدن بهار و پایان سرما، این گیاه خوراکی و دارویی سر از خاک بر می‌آورد.

شنگ که با نام‌های دیگری همچون آلاله شنگ، ریش بز خالدار، اشلنگ، یمنیه، قندرون، سنسفیل، تسلسفیل، اسپلنج، اسفلنج و یملیک شناخته می‌شود، به دلیل خواص بی‌شمارش، محبوبیت زیادی دارد. در ادامه این مقاله، به تفصیل به بررسی خواص و کاربرد‌های این گیاه پرداخته‌ایم.

خواص دارویی گیاه شنگ در طب سنتی

گیاه شنگ که در طب سنتی استفاده‌های فراوانی دارد، در درمان زخم‌های گوارشی و مشکلات ریوی مفید است. به دلیل داشتن خواص قابض، در درمان خونریزی‌های رحمی و دستگاه تنفسی و همچنین برخی انواع اسهال کاربرد دارد. پودر گل و ریشه شنگ برای تسریع در التیام زخم‌های چرکی و سوختگی‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد، و ریشه آن برای سم‌زدایی بدن به کار می‌رود.

مصرف شنگ: خواص و کاربرد‌های آشپزی و درمانی

شنگ را می‌توان به شکل جوشانده استفاده کرد یا از برگ‌های آن برای ساخت ضماد به منظور درمان زخم‌ها بهره برد. ریشه این گیاه که خواص اصلی آن را داراست، به صورت دم‌کرده مصرف می‌شود، گرچه طعم تلخ آن ممکن است کمی ناخوشایند باشد. پزشکان طب سنتی، ریشه و برگ‌های خشک شده‌ی شنگ را پودر کرده و برای استفاده‌های خارجی با دیگر ترکیبات گیاهی مخلوط می‌کنند.

غذا‌های محلی ایران با استفاده از شنگ

آش شنگ به عنوان یک غذای سنتی ایرانی با سبزی کوهی شنگ تهیه می‌شود که شامل موادی، چون نخود، لوبیا چیتی، عدس، نمک، فلفل، کشک، پیاز داغ، نعنا داغ و سیر است و طعمی عالی دارد. شنگ همچنین به عنوان چاشنی در سالاد‌ها و سایر غذا‌ها استفاده می‌شود. شنگ‌پلو، که با تفت دادن شنگ خردشده با پیاز و گوشت قیمه و ادویه تهیه می‌شود، پس از آبکشی با برنج مخلوط و دم کشیده می‌شود، نمونه‌ای دیگر از غذای محلی پرطرفدار است.

جمع بندی

گیاه شنگ، با خواص دارویی و غذایی فراوان، یکی از گیاهان خودروی محبوب در طب سنتی ایران است. این گیاه در درمان زخم‌ها، مشکلات گوارشی و ریوی به کار می‌رود و همچنین به عنوان یک ماده غذایی مغذی در آشپزی سنتی ایران، به خصوص در تهیه آش و شنگ‌پلو، استفاده می‌شود. افزایش آگاهی نسبت به فواید این گیاه می‌تواند به بهبود سلامت عمومی کمک کند.

دیگر خبرها

  • خواص معجزه آسای کشمش
  • ماءالشعیر طبی و خواص باورنکردنی آن + طرز تهیه خانگی
  • خواص درمانی آب سیب زمینی
  • افزودنی های بتن
  • خواص گیاه درمانی و مفید شنگ
  • خواص گیاه معجزه گر شنگ و روش مصرف آن
  • مصرف این چهار مکمل را بعد از ۴۰ سالگی جدی بگیرید
  • تاثیرات شگفت انگیز مصرف روزانه پیاز
  • (اینفوگرافیک) خواص بی‌نظیر انجیر برای سلامتی
  • خواص توت خشک در کاهش فشارخون و بهبود عملکرد کلیه‌ها